Grupp & Konferens

Grupp & Konferens

Utflykt med föreningen, företagsaktivitet, kick-off, konferens, möten. Vi på KG:s kan hjälpa er med gruppbokningar, stora eller små. Vi kan ordna resor både på Gotland och till fastlandet. Fråga oss om offert för din gruppresa.

Vi ordnar allt som behövs för att att din gruppresa ska bli perfekt. Fyll i kontaktformuläret här på hemsidan så kontaktar vi på KG:s dig för att sätta ihop en resa som passar dina behov och förväntningar. Oavsett längden på resan har vi en lösning. Exempel på körningar:

Transferresa restaurang & event

Res gemensamt från exempelvis hotellet till restaurangen. När ni sen ska vidare eller hemåt ordnar vi den resan också.

Hämtning & lämning

Planerar ni ett event eller en mässa och har behov av att transportera ett större antal personer mellan olika platser och tidpunkter är vår shuttleservice alternativet för er.

Båt- och flygtransfer

Vid ankomst och avresa ordnar vi bussresan till båt- och flygterminalen.

Heldagsresa

Ska ni göra en dagsutflykt  till t ex Fårö eller Hoburgen med storgrupp? En heldagarsresa med tur och retur samma dag ett prisvärt alternativ. Antingen kör vi er tur och retur eller så stannar bussen kvar på plats under dagen. Sträckan och antalet timmar som din grupp behöver både buss och chaufför avgör priset

Flerdagarsresor

Ska ni resa en längre sträcka eller besöka olika ställen under ett antal dagar kan ni använda samma buss som då tar er till de olika platserna. Självklart kör vi vid behov till fastlandet.